; Отпадат маските за имунизирани на редица места (Видео) | 24Zdrave.bg

Отпадат маските за имунизирани на редица места (Видео)

10 юни 2021, 01:02 2  8116 Новини

Маските няма да са задължителни за имунизирани в малки трудови колективи, в залите за спорт, във фризьорския салон и в малките магазини. Това вероятно ще стане от понеделник или вторник, стана ясно на брифинг пред Министерството на здравеопазването. Хората ще трябва да носят сертификатите си, за да докажат, че са ваксинирани.

Маските ще останат в рисковите зони - големите търговски обекти, административни сгради, каза на брифинга заместник-министърът на здравеопазването Александър Златанов. Маските остават и в градския транспорт. 

Златанов добави, че имунизация ще се доказва чрез сертификат, а правилата ще се следят чрез внезапни проверки. 

"Заповедта, която ще издадем, ще каже точно какви ще са ограниченията. Ще оставим възможността на здравните инспекции да проверяват според обстановката", каза зам.-министърът. 

На 23-о място сме в ЕС по заболеваемост, обясниха още от МЗ. Стъпката била внимателно премислена. Целта била нещата да се нормализират. В заповедта детайлно ще бъде описано къде маските ще са задължителни и къде не.

В последната седмица все повече хора желаят да бъдат имунизирани, казаха още от министерството.

Очаквайте подробности. 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               новия световен ред
06/10/2021 17:01:18

Маските ще останат за неимунизираните именно с цел дискриминация, подобно на жълтите еврейски звезди - да ги сочат всички с пръст, да бъдат обвинявани за всички здравни злини по света, да насъскват останалите срещу тях. Пландемията бавно и методично изпълнява целите си

правата на човека???
06/10/2021 21:43:02

Новия световен ред настъпва по целия свят. Къде изчезнаха многобройните и кресливи организации, защитаващи какви ли не човешки и животински права и малцинства? Сякаш откак почна пландемията те потънаха в дълбока карантина. Ето, има работа за тях - създава се ново малцинство, това на неваксинираните. При това малцинство с права по-ограничени и от тези на животните. Пълно мълчание...

*       
* (Няма да бъде показвана)
* *