; Компания заплаща на служители да подремват на матрак | 24Zdrave.bg

Компания заплаща на служители да подремват на матрак

6 май 2021, 10:40  1436 Новини

Компания търси служители, които да подремват срещу заплащане. EachNight.com, която прави рецензии на матраци и спално бельо, посочва, че основното задължение на кандидатите ще бъде да оценяват „плюсовете и минусите на следобедния сън”, като описват преживяното.

За 30-дневен период на „мързелуване между чаршафите” те ще получат по 1500 долара, предаде UPI. Не се посочват други изисквания към кандидатите освен "любов към съня".

“Избраните кандидати ще участват в няколко експеримента, по време на които ще трябва да установят каква е идеалната продължителност на следобедната дрямка, за да се почувства човек освежен след съня, какви са ефектите от подремването върху цялостните нива на умората и как влияе сънят върху паметта, мотивацията и продуктивността”, посочват от компанията.

Участниците в следобедните дрямки ще трябва да провеждат и видеоконферентни връзки преди и след сън, за да документират преживяното.

От компанията са обявили пет свободни позиции, а всички желаещи могат да кандидатстват до 31 май, като молбите се подават онлайн на сайта на компанията.*       
* (Няма да бъде показвана)
* *