; Министър Ангелов: Хаос около организацията с ваксинацията няма (Видео) | 24Zdrave.bg

Министър Ангелов: Хаос около организацията с ваксинацията няма (Видео)

23 фев 2021, 12:32 2  2024 Новини

Премиерът Бойко Борисов и здравният министър проф. Костадин Ангелов бяха на посещение в с. Малево, Хасковско, където провериха работата на мобилните екипи, които ваксинират хората по места.

Мобилните екипи са планирани много отдавна. В самото начало обявихме, че имаме готовност да направим 47 мобилни екипа. Има места, където хората нямат достъп до личен лекар, постоянен достъп до болници и ще се опитаме да компенсираме тези нужди навсякъде в страната, заяви министърът.

Проф. Ангелов е доволен от темповете на ваксинацията. Той призна, че има логистични проблеми - с пренасочването на ваксини от едно място на друго, както и с доставката на флакони ваксина до личните лекари, но те се решават на момента.

Темпът, с който продължаваме, за мен е удовлетворяващ. Винаги може да се направят нещата по-добре, но всички виждате в каква пандемия се намираме - всички я оприличават на война. Създадохме организация масовата ваксинация да започне около 3-4 март. Но желанието на лекарите наложи срокът да бъде изместен, каза той.

Ще разкрием денонощни кабинети за ваксинация. Кметовете ще получат контакт и с човек, който ще координира работата на мобилните екипи по места, допълни още Ангелов.

Министърът е категоричен, че хаос около организацията с ваксинацията няма.

Премиерът Борисов отново спомена, че се обмисля изпращането на самолет, който да докара ваксините

Според премиерът е създадена перфектна организация за масовата имунизация.

Нормалният начин на живот трябва да бъде запазен. Не задължаваме никого да ходи в магазините, нито в моловете, нито в ресторантите - това е право на избор. Разчитам, че мислещият и интелигентният народ заслужава да се отнасяме към него по този начин - да води нормален живот, категоричен беше Борисов.

Марияна Николова остава да замества, тя няма да участва в изборите, а ще ги организира, заяви премиерът в отговор на журналистически въпрос.уолъс
02/23/2021 15:38:58

Ето как се прави - в Брюксел захвърлиха маските МАСОВО, полицията кротува... срещу НАРОДА НЕ СЕ ВЪРВИ... ДА ГО НАПРАВИМ И НИЕ, НИМА НЕ МОЖЕМ? Вижте: https://www.thelibertybeacon.com/the-inhabitants-of-brussels-lower-their-masks-the-police-just-give-up/

уолъс
02/23/2021 21:48:30

Спомних си и искам да споделя потресаващата история за съдбата на едно прекрасно американско момче - Колтън Берет, който на 13 години се ваксинира с "Гардазил" (срещу ЧПВ) за да "предпазва" бъдещите си приятелки от цервикален рак (така маркетират тази чудовищна ваксина)... следва трагедия - трансверсивен миелит, парализа, вентилатор... безкрайно страдание и самоубийство на 17 годишна възраст... Гледайте: https://childrenshealthdefense.org/news/transverse-myelitis-gardasil-vaccine-video/ ... и МИСЛЕТЕ!

*       
* (Няма да бъде показвана)
* *