; Мутафчийски: Само в България има спор коя ваксина е по-добрата | 24Zdrave.bg

Мутафчийски: Само в България има спор коя ваксина е по-добрата

22 фев 2021, 04:07 3  7264 Новини

Само в България върви полемика коя ваксина е по-добра, такова нещо не съществува в цивилизования свят. Това каза началникът на Военномедицинска академия (ВМА) и председател на Националния оперативен щаб генерал-майор проф. Венцислав Мутафчийски пред журналисти.

Относно това дали са доволни от процеса и желанието на хора да се ваксинират, Мутафчийски заяви: „Доволни сме. Хората проявиха зрялост. Вчера и онзи ден бях свидетел във ВМА как се случват нещата. Най-възрастният ваксиниран е на 96 години, най-младият е на 18 години. В целия спектър от възрасти хората са мотивирани да го направят“.

По думите му вчера във ВМА са ваксинирани над 1160 души.

„Само в България върви такава полемика коя ваксина е по-добра – такова нещо не съществува в цивилизования свят в момента. В Западна Европа не се говори такова нещо. Слагат се всички, които са утвърдени, смята се, че щом са утвърдени са надеждни, по-добре с каквато и да е ваксина, отколкото никоя“, добави той.

„В България съществуват теоретично минимум 4 милиона, които са незащитени. Трябва да се ваксинираме, за да прекършим гръбнака на епидемията, това може да стане само с ваксини с нищо друго“, каза още ген.-майор Венцислав Мутафчийски.уолъс
02/22/2021 16:20:52

На снимката се виждат някакви уроди с половин лица (уахабити?), канещи се да "прекършват гръбнаци" с игли... Кой беше казал, че "човекът е венец на природата"... това всъщност е вярно, уродите от снимката не приличат на (и вероятно не са) хора... а като какви се изживяват в собствените си очи, дявол знае

долу ковид ваксините
02/22/2021 21:17:20

Поне веднъж да е прав гологлавия рептил - наистина няма смисъл от караници - нито една ковид ваксина не ни прави нещо добро..

Дедо
02/22/2021 22:54:08

Яко ще се мре...

*       
* (Няма да бъде показвана)
* *