; Най-подлите митове за ваксината за COVID-19 | 24Zdrave.bg

Най-подлите митове за ваксината за COVID-19

3 дек 2020, 10:03 3  7288 Новини

Всички хора вече научиха за най-глупавите митове за ваксините - че рептилите искат да намалят човечеството до 1 млрд., а Бил Гейтс иска да ни чипира всичките (защо ли му е това, след като всички са залепени за телефоните си).

Но всъщност най-подли са не тези глупости, а лекият скептицизъм към ваксините за коронавирус. Те са подли, защото, ако има страх от ваксините, няма да може да се спре този вирус.

Четете утре кои са тези митовеуолъс
12/04/2020 10:22:16

Най-подлите митове за ваксините са че са "безопасни и ефективни" и "са спасили човечеството от страшни болести"

Ахе
12/04/2020 15:20:47

Да се ваксинира критични работници , като полицаи, медици и предполагам военни с ваксина, която е на 6 месеца е безотговорност. Престъпление срещу националната сигурност. И да не се ваксинират точно тези, които могат да умрат от една болест е цинизъм и подигравка с тези хора. Бабите и учителите, да умират. Също и професорите по университетите. То един милиционер се.прави за 6 месеца, един професор за 16 години и не става от всеки. Да не говорим че милиционера може да си го внесем от Германия или Китай ако нашия вземе че умре неочаквано от някакъв нов синдром. Внесеният ще е по-добър -- ще следи за липса на маски и ще стреля без никакви угризения на съвестта.

Пешо
12/04/2020 15:22:16

А че ваксините са.различни, от ДНК, които променят клетките и ги карат да произвеждат белтъци на вируса (и не се знае дали умират), РНК, които го правят в протоплазмата и могат да имат нежелателни но краткотрайни ефекти и протеинови, които могат да имат най-много алергична реакция, е повече от ясно. Изобщо в много случаи е спорно кое зло е по-голямо. Май полицаите ще накажат от ДНК...

*       
* (Няма да бъде показвана)
* *