; Борисов: Изкарах вируса много тежко, още не мога да се възстановя (Видео) | 24Zdrave.bg

Борисов: Изкарах вируса много тежко, още не мога да се възстановя (Видео)

23 ное 2020, 05:31 1  10796 Новини

Целият свят е в пандемия. Здравната ни система се бори героично в момента. Винаги на първо място, във всяко едно наше действие са стояли животът и здравето на българите. Радвам се, че имаме и много оздравели. В същото време следим и процента на заразените, написа премиерът Бойко Борисов във фейсбук.

С нито една мярка не трябва да прекалява, нужен е баланс. За да бъдат увеличени доходите и пенсиите, за да помагаме на бизнеса, дори за закупуването на ваксините или за подкрепата на болничните заведения –за всичко това трябва да имаме работеща икономика. Обсъждаме актуалната обстановка със здравния министър и членовете на Националния оперативен щаб. Всеки доклад на лекарите се анализира внимателно, допълни Борисов.

Аз изкарах вируса много тежко и още усещам, че съм тежко засегнат, сподели премиерът.

Той изтъкна, че огромна част от младите хора изкарват вируса леко, а тежко го изкарват възрастните. Здравите обаче трябва да спазват мерките, защото са преносители, припомни Борисов.Иван
11/23/2020 19:54:23

Предлагам на Борисов да види страничните ефекти от лекарствата, които за му давали. И да си помисли дали пък точно те не са виновни за тежкото изкарване.

*       
* (Няма да бъде показвана)
* *