; Д-р Фаучи: Светът ще се върне към нормалния си живот до края на 2021 година | 24Zdrave.bg

Д-р Фаучи: Светът ще се върне към нормалния си живот до края на 2021 година

30 окт 2020, 01:10 1  16772 Докторе, кажи

Главният специалист по инфекциозни болести в САЩ прогнозира връщане към нормалния живот в света в срок до поне една година.

Светът ще се върне към нормален живот, в който ще бъде възможно да се ходи на театър или ресторант без страх, до края на 2021 година. Такива са прогнозите на главния американски експерт по инфекциозни болести д-р Антъни Фаучи, съобщава британският вестник The Telegraph.

Според думите на Фаучи ситуацията в САЩ може да продължи да се влошава, след като миналата седмица броят на заразените с COVID-19 достигна до 70 хиляди души на ден. Нещо повече - имало възможност след една година ситуацията да не се нормализира напълно. В същото време той определя като „нормални“ обстоятелствата, при които хората биха могли свободно да ходят на театър, а ресторантите да работят с пълен капацитет, предаде Фокус.

Фаучи изрази съжаление, че на хората, носещи маски, се присмиват, че мненията са разделени в зависимост от политическите предпочитания на конкретен човек. „Ако има поне една сфера от живота, където не би трябвало да има различни мнения, това е здравето на целия народ“, цитира изданието думите му.

Той също така отбеляза, че настоящата пандемия вероятно ще се счита за най-голямата от сто години насам и светът все още не се е приближил дори до началото на справянето с нея.уолъс
10/31/2020 11:57:45

Този тип трябва да лежи в затвор доживот! Защо ли? Ами нека всеки да проучи какви ги е вършил през годините (че и до ден днешен) и ще проумее отвратителната, корумпирана до сърцевината си същност на Рокфелеровия/западен медицински бизнесмодел, ориентиран към печалби за сметка на здравето

*       
* (Няма да бъде показвана)
* *