; Инспекторатът глобява в транспорта и магазините | 24Zdrave.bg

Инспекторатът глобява в транспорта и магазините

25 окт 2020, 10:10 1  3192 Новини

Столичният инспекторат отчете масови глоби за граждани, които не носят маски в градския транспорт и търговските обекти, съобщи БНТ.

На нарушителите се съставят или актове, или предупредителни протоколи. Ако проверяващите хванат човек с маска, която не е поставена правилно, го предупреждават. Актове се налагат при пълна липса на предпазни средства.

Масови проверки през последната седмица са проведени и в нощните заведения. Служителите на инспектората са следели дали на входа на дискотеки и ресторанти се проверява температурата на гостите, дали персоналът носи маски, има ли наличие на дезинфектанти и дали са спазени рестрикциите за брой на клиентите спрямо площта.

От днес всички нощни заведения в София няма да работят след заповед на директора на столичното РЗИ. Забраната е за срок от две седмици.уолъс
10/25/2020 11:03:30

Когато силата на аргументите издиша идва ред на аргументите на силата... Нищо ново, все същата отвратителна склонност на психопатите да тормозят и контролират хората (за тяхно добро, разбира се) под какви да е предлози в името на ОБЩО БЛАГО (в случая фалшива биосигурност)...

*       
* (Няма да бъде показвана)
* *