; Борисов: Фалшива новина е, че ще налагаме по-строги мерки заради вируса | 24Zdrave.bg

Борисов: Фалшива новина е, че ще налагаме по-строги мерки заради вируса

25 сеп 2020, 05:23 1  5620 Новини

"Фалшиви новини и спекулации са твърденията, че правителството ще налага нови и по-тежки мерки срещу коронавируса". Това написа в профила си във Фейсбук премиерът Бойко Борисов. И продължи:

"Нито ще се правят КПП-та, нито ще се затварят градове. На среща на Националния оперативен щаб в Министерския съвет здравният министър ми докладва, че България е на 26-о място по заболеваемост на 100 000 души от населението от COVID-19 в Европа. Страната ни държи под контрол развитието на епидемията и не позволява претоварване на здравната система. Осигурили сме необходимия ресурс от предпазни средства и медикаменти за 6 месеца напред".уолъс
09/26/2020 11:28:52

"Фалшиви новини и спекулации" са опитите (с ирелевантните тестове и настояването да участваме в МАСКАрад) да се поддържа ЛЪЖАТА че има (навсякъде около нас) смъртоносна пандемия, от която трябва да треперим и да слушкаме премъдростите на "експертите" - лакеи на Новия Световен Ред... Тъкмо те разпространяват ИСТИНСКАТА пандемия - КОВИДИОТИЗЪМ, водещ до мозъчна парализа и раболепна склонност да се поддчиняваш на ПСИХОПАТИ!

*       
* (Няма да бъде показвана)
* *