; Кунчев: 30-40 минути дневно с маска няма да увредят психиката на децата | 24Zdrave.bg

Кунчев: 30-40 минути дневно с маска няма да увредят психиката на децата

19 сеп 2020, 04:20 1  7448 Новини

След като видяхме какво се случи в градините и яслите, горе-долу бяхме наясно каква ще е ситуацията в училищата. Няма как да ги направим светли острови без проблеми, без възможност да се предава вирусът. Това заяви главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев.в предаването "Панорама" по БНТ 

По думите му, ако се спазват противоепидемичните мерки на 100%, то учебните заведения ще бъдат от местата с най-малък риск от предаване на COVID-19.

Замислена е така организацията, че да се образуват т.нар. "пашкули", паралелките, децата, които са вътре, да имат минимални контакти с другите паралелки.

Според Кунчев мерките в училищата са много добри, отговарят на практиката в почти всички европейски страни. И каза, че 30-40 минути дневно с маска няма да увредят психиката на децата.уолъс
09/19/2020 08:38:49

И маските и всичко останало (Новия Световен Ред) което е планирано да се случи ЩЕ УВРЕДИ ЗАВИНАГИ психиката, здравето и бъдещето на децата ни, неизбежно и непоправимо... "Новото нормално" е извратена, тоталитарна прелюдия към мрачно, безчовечно бъдеще, в което човешките права и свободата ще бъдат криминализирани (в името на "биосигурността") и преследвани (както вече е в Китай) докато споменът за тях избледнее и угасне... Събитията в Австралия, Нова Зеландия и много американски щати би трябвало да отворят очите на хората за това, което иде... и да ги вдигне на борба срещу проводниците на ЗЛОТО!

*       
* (Няма да бъде показвана)
* *