; Хил клиник прокара "зелен коридор" за пациентите си | 24Zdrave.bg

Хил клиник прокара "зелен коридор" за пациентите си

9 юни 2020, 09:00  8880 Новини

Разумно е, ако имате нужда от консултация с уролог по повод затруднено уриниране или друг симптом, да се обърнете към специалист. Проблемът е, че много мъже решават да отложат консултацията с уролог заради опасения за безопасност. В настоящия момент специализираните болници като Хил клиник са сред най-сигурните здравни заведения за прегледи и лечения. Болниците като тях, които нямат спешна помощ или пулмологично отделение, са предпочитани от пациентите, които имат урологични проблеми.

В Хил клиник всеки пациенти има „зелен коридор“, т.е. организацията на работата е такава, че той не се среща с други пациенти или с членове на екипа, които не са пряко ангажирани с лечението му. Лазерите, които използват за безкръвно лечение на увеличена простата, дават възможност за възможно най-кратък, 24-часов болничен престой. Настаняването става в самостоятелни стаи, с индивидуален сестрински пост. Разбира се, нивото на хигиена и дезинфекция е изключително високо.

Д-р Георги Георгиев, уролог в Хил клиник съветва: "Не пренебрегвайте реалните симптоми на увеличената простата заради хипотетични страхове от заразяване. Отлагането на лекарска помощ може да задълбочи заболяването и да създаде сериозни здравословни проблеми. През последните дни оперирам мъже, които имат редица усложнения, причинени от увеличена простата, носят катетър. Това влошаване на състоянието често може и да компроментира лечението. Колкото повече се чака, толкова по-малък е шансът операцията да възвърне уринирането такова, каквото е било преди болестта. Нашият екип е на разположение да даде допълнителни разяснения по повод всеки допълнителен въпрос, който изникне пред пациентите. В момента цената на консултация и пакет изследвания на простатата е намалена на 30 лева. Идеята е повече мъже да могат да си позволят качествен скрининг при нас и да увеличат шанса си за оздравяване. Прегледът е важен и за профилактика на рака на простатата. Както знаете, от това заболяване у нас умират хиляди мъже всяка година."

За връзка с Хил клиник 02 439 3131.