; Пак футбол! Ето какви ще ги гледаме | 24Zdrave.bg

Пак футбол! Ето какви ще ги гледаме

20 май 2020, 08:09 1  3628 Сила за живот

Шеговити снимки на най-големите звезди във футбола в момента, но състарени, бяха пуснати за споделяне в социалните мрежи по време на карантината срещу КОВИД-19.

На тях със съвсем малко усилия се разпознават (отляво по часовниковата стрелка) французинът Килиан Мбапе, бразилецът Неймар, португалецът Кристиано Роналдо и аржентинецът Лионел Меси, но състарени от очакването да се впснат отново на терена във възобоновените футболни първенства в Европа, прекъснати заради пандемията.

В първите седмици на карантината тези снимки предивикаха доста коментари в социалните мрежи, особено във Франция и Испания, някои също толкова духовити. По-късно обаче, когато с коронавируса "играта загрубя", в общия тон на коментарите се промъкнаха нотки на сподавено неодобрение и сарказъм.Иван
05/22/2020 10:27:38

Искам да напомня на онова лайно Валери Симеонов, на "шкембето" Венци и на сакатия и дребосъка от Ловеч ,че футболния Левски е единствения български отбор ,който в периода на комунизма/48-89/ имаше ПОЛОЖИТЕЛНА равносметка в мачовете с фалиралия ЦСКА, въпреки безбройните превилегий с които се ползваше отбора на БКП, тъй наречените "червени", армейци и т.н.

*       
* (Няма да бъде показвана)
* *