; СЗО: Вирусът е локално явление | 24Zdrave.bg

СЗО: Вирусът е локално явление

17 фев 2020, 11:12 1  12048 Новини

Експертът от Световната здравна организация (СЗО) Майкъл Райън каза, че коронавирусът в Китай всъщност засяга "много малък кръг от хора", извън китайската провинция Хубей, пише Евронюз.

Въпреки че Covid-19 уби 1772 души от началото на епидемията, Райън твърди, че тя все още е само локално явление. Болните са общо 71 300, но почти всички - 70 635, са в Хубей, предаде БГНЕС.

"Мерките трябва да са пропорционални на ситуацията. За нито едно нещо на света не може да се каже, че има нулев риск. Мерки за снижаване на риска трябва да се вземат, но по начин, който позволява обществото да функционира", казва Райън.

СЗО напомня, че макар и подобен, Covid-19 не е толкова смъртоносен, колкото Тежкия остър респираторен синдром (SARS) или Близкоизточния респираторен синдром (MERS).

В над 80% от случаите заразата с Covid-19 протича леко.Linda
02/19/2020 13:30:47

КАК ВЗЕМЕ МОЯТ ЗАЕМ ОТ ТОВА ВЕЛИКА КОМПАНИЯ ВИЕ СТЕ, нуждаещи се от спешно ЗАЕМ, ако след това Дейвид Уилсън ЗАЕМ компания е най-доброто място, за да получите КРЕДИТ, защото, когато се нуждаех на заемно по някое време беше това това голямо множество, които да ми помагат защитени моите ЗАЕМ можете да се свържете ДНЕС ЗА ВАШИЯТ ЗАЕМ МОЖЕТЕ ДА ДОСТАВИТЕ ТЕМА ПО ВРЕМЕ (davidwilsonloancompany4@gmail.com)

*       
* (Няма да бъде показвана)
* *