; Кон откри мозъчен тумор на англичанка | 24Zdrave.bg

Кон откри мозъчен тумор на англичанка

17 фев 2020, 03:56 2  28172 Новини

Британка дължи живота си на своя кон, който започнал да души често дясната страна на лицето й, пише в. "Дейли мейл".

Кели Ан Александър имала и припадъци и решила да си направи изследвания. Бил открит мозъчен тумор в начален стадий. След първите припадъци предписали на Кели Ан лекарство против епилепсия. Тя обаче не се подобрила и се върнала да живее при родителите си. Тогава бил открит туморът, предаде БТА.

Кели Ан е оперирана и не само отново проходила, но и се върнала при коня си Алияна в Блекбърн. Тъй като не била много стабилна и залитала наляво, конят се научил да върви от лявата й страна, вместо от дясната, както бил свикнал.

Но ракът на Кели Ан се върнал след 2 г. и е трябвало да мине курс на химиотерапия. Сега тя е убедена, че конят е нейното най-добро лечение и заедно със съпруга й Кевин е причината да става от леглото всяка сутрин.

"Връзката ми с Алияна ме кара да искам да се възстановя възможно най-бързо, каза Кели Ан. Конят се грижи за мен, знае кога съм уморена и кога съм в добро настроение."

По-малко от 20% от хората с тумор на мозъка преживяват с него 5 г. При останалите видове рак процентът е средно 50.Bistra
02/18/2020 09:23:30

Dano se opravi jeni4kata i da se radva na kon4eto i to na neya!

Linda
02/19/2020 13:24:24

КАК ВЗЕМЕ МОЯТ ЗАЕМ ОТ ТОВА ВЕЛИКА КОМПАНИЯ ВИЕ СТЕ, нуждаещи се от спешно ЗАЕМ, ако след това Дейвид Уилсън ЗАЕМ компания е най-доброто място, за да получите КРЕДИТ, защото, когато се нуждаех на заемно по някое време беше това това голямо множество, които да ми помагат защитени моите ЗАЕМ можете да се свържете ДНЕС ЗА ВАШИЯТ ЗАЕМ МОЖЕТЕ ДА ДОСТАВИТЕ ТЕМА ПО ВРЕМЕ (davidwilsonloancompany4@gmail.com)

*       
* (Няма да бъде показвана)
* *