; 5 вреди от смартфона за здравето | 24Zdrave.bg

5 вреди от смартфона за здравето

22 яну 2020, 09:36 1  33404 Съвети

В днешно време едно е сигурно – всеки си ляга с телефона, независимо дали има другарче в леглото или не. Той е на една ръка разстояние дали заради сутрешната аларма или за да се приспите, четейки поредната глава от любимата ви електронна книга. Супер, само дето мобилният телефон не е добър спътник на съня. Той вреди по много начини на организма ни.

Кои са най-често срещаните грешки при използването на тази технологии и как те се отразяват на здравето?

1. Спите с него

Мобилният телефон е основно електромагнитен предавател и приемник. Това означава, че излъчва радиовълни. Въпреки че това все още не е категорично доказано, изследванията продължават да показват как вълните може да засегнат мозъка, след като е изложен на облъчване дълги часове. Най-малкото може да ви събуди с известия и обаждания по време на сън. Ако не може да го изключите напълно или да го държите в друга стая, докато спите, сложете го на самолетен режим.

За останалите вреди четете тукPOLKMNHJ
03/02/2020 20:00:58

Прочетете моите поздрави от показанията на всички вас.       Казвам се Катика Каменич ,, Искам да използвам тази страхотна златна възможност да дам осезаемо свидетелство за това как наскоро получих заем от 60 000 евро. Търсих заем преди и те по-късно ме заблудиха. Опитах отново и срещнах жена като мен, която желаеше и искаше да ми помогне да получа заем при 2% лихва. Казаха ми, че е кредитор и жена, на която имах доверие, затова реших да се свържа с нея и тя ми даде възможност да кандидатствам за заем от нейната компания, който лесно получих, но обяснението е, че получих добрият си кредит с добро здраве и с по-малко стрес. Ако се интересувате от заем, можете да се свържете с нея по имейл: (joseluisloans@gmail.com)

*       
* (Няма да бъде показвана)
* *