; 11 вещи, които не се споделят с никого | 24Zdrave.bg

11 вещи, които не се споделят с никого

20 яну 2020, 09:30 1  60500 Съвети

Честото използване на слушалки увеличава бактериалния растеж в ухото. Да не говорим, че споделянето на слушалки с други хора увеличава риска от снабдяване с “лоши” бактерии и води до ушни инфекции. За да защитите здравето си, някои артикули трябва да са съвсем лични.

Кои са 11-те неща, които никога не бива да бъдат споделяни?

1. Нокторезачка

Под ноктите и върху пръстите има огромно количество бактерии, вируси и гъбички. Затова обикновените нокторезачки са разпространители на инфекции. Използването на чужда увеличава риска от зараза с гъбички и HPV (човешки папиломен вирус).

2. Обеци

В ушите има много кръвоносни съдове. Затова е много лесно да се заразите с болести, пренасяни по кръвен път, носейки чужди обеци. Когато вземете обеци назаем, поне ги измийте със спирт.


За останалите четете тукPOLKMNHJ
03/02/2020 20:00:33

Прочетете моите поздрави от показанията на всички вас.       Казвам се Катика Каменич ,, Искам да използвам тази страхотна златна възможност да дам осезаемо свидетелство за това как наскоро получих заем от 60 000 евро. Търсих заем преди и те по-късно ме заблудиха. Опитах отново и срещнах жена като мен, която желаеше и искаше да ми помогне да получа заем при 2% лихва. Казаха ми, че е кредитор и жена, на която имах доверие, затова реших да се свържа с нея и тя ми даде възможност да кандидатствам за заем от нейната компания, който лесно получих, но обяснението е, че получих добрият си кредит с добро здраве и с по-малко стрес. Ако се интересувате от заем, можете да се свържете с нея по имейл: (joseluisloans@gmail.com)

*       
* (Няма да бъде показвана)
* *