; Не слагайте хартия върху седалка в тоалетна | 24Zdrave.bg

Не слагайте хартия върху седалка в тоалетна

17 яну 2020, 09:26 1  60816 Съвети

Ползването на обществена тоалетна рядко е чисто и приятно занимание. Но то става по-поносимо за онези, които покриват тоалетната седалка с тоалетна хартия, за да спрат похода на микробите към кожата си. Оказва се, че това не е най-добрият начин.

Навсякъде има бактерии

При всяко пускане на водата в тоалетната чиния, фекалните бактерии се разлитат и попадат по всички предмети в банята и тоалетната. Може да ги намерите по седалката, стените, бравата и ролката тоалетна хартия. Хартията абсорбира влагата добре и е чудесна среда за размножаване на бактерии. Така че, когато покриете седалка с тоалетна хартия, преди да седнете, покривате замърсена повърхност с още по-замърсен материал.

Целия текст четете тукPOLKMNHJ
03/02/2020 20:00:17

Прочетете моите поздрави от показанията на всички вас.       Казвам се Катика Каменич ,, Искам да използвам тази страхотна златна възможност да дам осезаемо свидетелство за това как наскоро получих заем от 60 000 евро. Търсих заем преди и те по-късно ме заблудиха. Опитах отново и срещнах жена като мен, която желаеше и искаше да ми помогне да получа заем при 2% лихва. Казаха ми, че е кредитор и жена, на която имах доверие, затова реших да се свържа с нея и тя ми даде възможност да кандидатствам за заем от нейната компания, който лесно получих, но обяснението е, че получих добрият си кредит с добро здраве и с по-малко стрес. Ако се интересувате от заем, можете да се свържете с нея по имейл: (joseluisloans@gmail.com)

*       
* (Няма да бъде показвана)
* *