; Причини за замайване | 24Zdrave.bg

Причини за замайване

7 яну 2020, 11:00 1  30280 Съвети

Замайване и световъртеж не са едно и също, въпреки че мнозина ги бъркат, когато ги описват пред лекар. Първото може да е резултат от  навици, които може да се променят, докато виенето на свят е сигнал за нещо по-сериозно.

Замайването е често след твърде бързо ставане от леглото след сън. А при световъртежа все едно стаята се върти, докато стоите неподвижно. Той винаги изисква медицинска помощ, тъй като може да показва анемия, болест на Мениер, паркинсон или кристали във вътрешното ухо.

1. Дехидратация

Понякога решението на голям физически проблем е просто чаша вода. Дехидратацията или прегряването намали обема на кръвта. Това затруднява кръвообращението и мозъкът получава по-малко кислород.

Какво да правите? Пийте достатъчно вода, особено ако сте болни.

Кога да посетите лекар? Ако сте изпили 2 л вода и пак сте замаяни.

Целия текст четете тукPOLKMNHG
03/02/2020 19:58:06

Прочетете моите поздрави от показанията на всички вас.       Казвам се Катика Каменич ,, Искам да използвам тази страхотна златна възможност да дам осезаемо свидетелство за това как наскоро получих заем от 60 000 евро. Търсих заем преди и те по-късно ме заблудиха. Опитах отново и срещнах жена като мен, която желаеше и искаше да ми помогне да получа заем при 2% лихва. Казаха ми, че е кредитор и жена, на която имах доверие, затова реших да се свържа с нея и тя ми даде възможност да кандидатствам за заем от нейната компания, който лесно получих, но обяснението е, че получих добрият си кредит с добро здраве и с по-малко стрес. Ако се интересувате от заем, можете да се свържете с нея по имейл: (joseluisloans@gmail.com)

*       
* (Няма да бъде показвана)
* *