; Майка пуска дъщеря си от 18-годишна да спи с богати чичковци за пластични операции | 24Zdrave.bg

Майка пуска дъщеря си от 18-годишна да спи с богати чичковци за пластични операции

13 апр 2019, 11:04 1  51656 Новини

Майка пускала дъщеря си още от 18-годишна възраст да спи с възрастни богаташи, за да финансира манията си по пластичните операции, пише Metro.

Над 60 000 британски паунда (над 72 000 евро) похарчили Джорджина Кларк и дъщеря ѝ Кайла Морис за козметични корекции, след които изглеждат двете потресаващо.

Пред британския тв канал ITV майката разказа как още 11-годишна Кайла започнала да планира пластични корекции, за да заприлича на своя идол Кейти Прайс, известна тогава с псевдонима си Джордън.

Няколко години тийнейджърката организирала процедурите, за чието финансиране получила разрешение от майка си да прави стриптийз и секс с богати възрастни мъже.

В предишно интервю за MailOnline Джорджина каза: „Имам късмет, че имам дъщеря като Кайла, която плаща за моите процедури. Нямам нищо против, че има до нея сладък чичко и се разголва пред него, за да плати за нашата козметична цел, защото така изживяваме мечтата си".

Процедурите по "разкрасяването" са комбинирани с ботокс, пълнители на бузите, инжекции за устни, перманентен грим, избелване на зъби, удължаване на косата и прочие.

По-рано Кайла призна, че по "този начин" на финансиране закупувала пет шезлонга на седмица, струващи  5,000 на година.

Джорджина е признала, че е щастлива да позволи на дъщеря си да прави секс с много по-възрастни мъже от нея. Тя каза, че сега е обърнала гръб на операцията и иска по-естествен вид.

"В колко тъжен свят живеем, те изглеждат ужасяващо", бе една от реакциите в туитър на разказа на майката и дъщерята, която още 19-годишна уголемила устните си с филъри.Алексей
08/08/2019 01:05:04

Перезвоните мне пожалуйста 8(904) 332-62-08 Алексей.

*       
* (Няма да бъде показвана)
* *