; По 1 лъжица от тези подправки забързва отслабването | 24Zdrave.bg

По 1 лъжица от тези подправки забързва отслабването

9 яну 2019, 08:56 1  39908 Домашен лекар

Средството, което ще ускори отслабването ви, се събира в една лъжица. Но са нужни и усилия, защото метаболизмът е хитрец.

Може да го забързате метаболизма, да изгаряте мазнини и да балансирате нивата на кръвната захар с консумацията на само една лъжица от тези богати и питателни храни и подправки.

1. Ябълков оцет за балансиране на кръвната захар

Ябълковият оцет засилва усещането за ситост и няма хапване между храненията. Освен това в тази подправка има пробиотици. Съдържа и 5-6% оцетна киселина, която стабилизира нивата на кръвната захар. Така че ябълковият оцет е съюзник, когато имате желание за голямо парче шоколадова торта.

Добавяйте чаена лъжичка ябълков оцет в чаша вода и я пийте преди лягане.

2. Джинджифил за пасивно изгаряне на мазнините

Когато искате да отслабнете, искате да се отървете от мазнините, без да губите мускулна маса или вода. В това джинджифилът е ненадминат. Той има термогенен ефект върху тялото, засилва кръвообращението, което води до леко повишаване на телесната температура. Този ефект подобрява храносмилането по такъв начин, че се изгарят повече калории без много усилия.

Пийте джинджифила на чай или го включете в  кулинарните си рецепти.

Целия текст четете тукMakarincev50
06/09/2019 12:07:33

Привет, друзья! Возможно удалить ошибку W40 https://prom-electric.ru/articles/1/1329/ на Danfoss fc51? Заранее спасибо за любой ответ.

*       
* (Няма да бъде показвана)
* *