; „Триактал” действа срещу 100 паразити и връща здравето | 24Zdrave.bg

„Триактал” действа срещу 100 паразити и връща здравето

18 апр 2017, 02:57  33432 Сила за живот

Според световната статистика ежедневно от рак се разболяват над 14 млн. души, 8 млн. умират. Но все по-добрите познания на учените за това какво поражда туморите дава увереност и сила, че ракът може да бъде спрян.

След повече от десетилетие научно–изследователска работа световното име д-р Хулда Кларк открива доказателства, които я водят към ключова причина за възникването на туморите и на много други масово разпространени болести.

Нейните изследвания показват, че диабетът има свързаност с причинител като говеждия панкреатичен метил. Епилепсията се дължи на конкретен вид кръгър червей. При случаи на шизофрения и депресия в организма се откриват паразити, поразяващи мозъка. Астмата е свързана отново с паразити - конкретно в белите дробове. Като причина за много сърдечни заболявания д-р Кларк сочи паразит, развиващ се в кръвоносната система на организма.

Тя е категорична, че зад много тумори, както и зад спин, язвата и болестта на Крон, артрита, хроничните ставни и мускулни болки, псориазиса и упоритото акне, зад хипертонията и глаукомата се крие инфекция – състояние на заразяване с паразити, бактерии, гъбички, вируси, глисти, тении.

Д-р Кларк открива, че в мнозинството си опасните микроорганизми са много чувствителни на една прецизна формула – извлек от три природни средства: билката сладък пелин, цветето карамфил и извлек от зелената обвивка на плода на ореха. Тя разработва формула, която е вложена в продукта „Триактал”. Комбинацията действа срещу близо 100 различни паразита, нормализира химичния състав на кръвта, възвръща здравето, категорична е д-р Хулда Кларк на базата на продължителния си личен опит с широк кръг пациенти и техните лекари.

С годините „Триактал” става все по-популярен в цял свят сред хора с различни здравословни проблеми и с туморни образувания, които търсят спасение чрез природни методи.

Производителят препоръчва прием на „Триактал” минимум 3 месеца.

Продуктът „Триактал” можете да поръчате директно на телефон: 0877 72 10 40

Както и на интернет страницата: http://triactal.com/bg/ или в повечето аптеки в страната.

Цена:

1 бр. х 69 лв. + Безплатна доставка /Общо: 69 лв./

2 бр. х 65 лв. + Безплатна доставка /Общо: 130 лв./

3 бр. х 59 лв. + Безплатна доставка /Общо: 177 лв./