; Кантарджиев болен, парите му са от застраховка на жена му (Видео) | 24Zdrave.bg

Кантарджиев болен, парите му са от застраховка на жена му (Видео)

9 юни 2021, 11:13 3  44728 Новини

Д-р Стойчо Кацаров е опасен за здравната система, може би е полезен за частните структури там

"Научих от министър Кацаров, че ще бъда пенсиониран. Каза ми го в личен разговор. Благодарих му, че не го научавам от медиите", каза проф. Тодор Кантарджиев по Би Ти Ви. Той бе пенсиониран като директор на центъра по заразни и паразитни болести. 

Професорът каза, че познава д-р Стойчо Кацаров от времето, когато е бил зам.-министър във второто правителство на Иван Костов. "Тогава се наливаха основите на Здравната каса с едни пътеки, които са уникат в света - със свръхфинансирани дейности, без пари за профилактика. Опасни хора са тези, които направиха толкова много тогава, а сега бяха върнати да го дооправят. Визирам д-р Стойчо Кацаров като опасен за системата на профилактиката. Може би е много полезен за частните структури в здравеопазването", каза Кантарджиев.  

"Добре съм. Приятно съм изненадан, че толкова много хора ме подкрепят. Колегите протестират в моя защита. Моля ги да се успокоят. Нямах възможност да се сбогувам с тях. Те са най-добрият екип и показаха какво могат да направят за страната и народа си", каза професорът. 

Той похвали и наследничката си на поста проф. Христова, която дълги години е била негов заместник и е предал опита си.  

"Сега търсят грешките на предишните. Важно е сега хората да се мотивират за ваксиниране. Тези 20 000 ваксини на ден са малко. Трябва да се правят по 50-60 хиляди. А когато се търсят грешки на предишните, хората се демотивират за ваксинация".

Кантарджиев обясни и 600-те хиляди от декларацията си. Разкри, че страда от тежко хематологично заболяване.

"На никого не пожелавам да събира пари за трансплантация на костен мозък. Когато започна епидемията, бях много зле. Цял живот семейството ми е събирало тези пари. За съжаление жена ми почина внезапно през 2016 г., когато за пръв път бях на трансплантация. Тя имаше застраховка живот в американската фирма, в която работеше. Та това са парите от декларацията ми", каза проф. Кантарджиев.  мерки - маски - локдауни - ваксини
06/09/2021 21:43:02

Боже какъв рев, какво чудо. Все едно са го убили. Толкова полезен, толкова незаменим. Нали знаете последния виц за Кантарджиев: Протестиращи лелки реват и се тръшкат пред Заразния център - как ще дишаме бе любомия ни вожд, другаря Кантарджиев! След малко се обажда чистачката: стига бе колежки, кво толкова ревете как ще дишаме? Ами без маски просто...

До горния коментиращ нещастгник
06/10/2021 00:19:33

Боклук, ако те срещна бих те пречукал заради коментара ти! Ти не си човек, ти си зло същество... Неблагодарен невежа

до щастливия коментиращ
06/10/2021 20:59:26

Значи аз съм боклука, а ти пречукваш наред, така ли? Нито ме познаваш, нито уважаваш мненията на другите. Кой е боклука всъщност?

*       
* (Няма да бъде показвана)
* *