; Препоръка: Ваксинираните срещу Ковид-19 да се тестват при някои симптоми | 24Zdrave.bg

Препоръка: Ваксинираните срещу Ковид-19 да се тестват при някои симптоми

9 юни 2021, 06:26 1  31844 Новини

Ваксинираните срещу Ковид-19 могат да пропуснат обичайните тестове за новия коронавирус, но с някои изключения, съобщи Асошиейтед прес, цитирана от БТА.
Според най-новите указания на американските Центрове за контрол и превенция на заболяванията не трябва да се тествате или да оставате под карантина, ако сте ваксинирани с две дози. Това важи дори и ако сте били в контакт с болен от Ковид-19.

Изключение от тази препоръка е, ако развиете симптоми на заболяването като треска, кашлица или умора. Обновеното указание отразява последните проучвания, според които за ваксинираните има по-малък риск от сериозно заразяване. Дори и ако се разболеете, има по-малка вероятност да предадете вируса на другите и най-вероятно симптомите ще бъдат по-леки.новия световен ред
06/06/2021 10:39:26

Наесен ще е кристално ясно, че избоцканите пак ще трябва да се бодат. Иначе - край на обещаната в ковид паспорта свобода. Комбинацията ваксини-паспорт затова е измислена, не да ти дава свободи, а да те заробва. И то без чипиране или тровене, няма нужда просто. Добрия стар паспорт, макар и цифров, си изпълнява заробващите функции, и без да е толова високо технологичен и фантасмагорен.

*       
* (Няма да бъде показвана)
* *