; Проф. Петров: Третата вълна не е толкова свирепа | 24Zdrave.bg

Проф. Петров: Третата вълна не е толкова свирепа

3 мар 2021, 05:50 2  14244 Новини

"Сега сме в третата вълна, която се очакваше. Но болестта не е толкова свирепа, колкото в началото на ноември. Тежките случаи не са толкова много на фона на бройките. Здравната система ще издържи", каза по Нова тв кардиологът проф. Иво Петров.

Според него се върви към демографска катастрофа. "Всички държим ключа към решаването на тази демографска криза. Българският народ трябва да осъзнае силата, възможностите и посланията на предците ни". Символиката на 3 март е в това, че празникът е началото на една нация, която въпреки турболенциите се обединява.

"Точно такива са и времената тука, пълни с турболенции. Минаваме през тежък физически и психически период. Мисията на лекарите преди и героите на тогавашното време е една и съща. Колегите на първа линия и сега се борят с един толкова голям и мощен враг. Именно заради това казвам, че може да се направи аналогия", заяви кардиологът.Иван
03/03/2021 21:34:46

Абе обединени сме ама все някакси трябва да се борим с някой послушко на Брюксел. И като няма поминък и сигурност каква зелено - пембена, вурусно-бактериална, законодателна или финансова война ще ни обявят или директно ще направят без да я обявяват, както и да се обединяваме кривата е ясна: кръвопускане и загуба на население от 1989 година а насам. Убиват децата ни преди да се заченати даже.

лъжите на пландемията
03/03/2021 23:21:30

Поредната перверзия на пландемията - страшния ужасен вирус резко станал кротък. Сигурно ще да е заради ваксините. Бодете се, бодете се, по три пъти на ден даже

*       
* (Няма да бъде показвана)
* *