; Насекоми в менюто на Европа | 24Zdrave.bg

Насекоми в менюто на Европа

17 фев 2021, 02:10 1  2640 Сила за живот

Буболечките най-накрая влизат и в менюто на Европа.

Агенцията на ЕС за безопасност на храните обяви за годен за консумация жълтия брашнен червей, а на опашката разрешение чакат още 15 насекоми.

Богатите на протеин буболечки са много полезни, а отглеждането им за храна щади дори климата за разлика от животновъдството.

Как влизат в менюто ни - вижте във видеото.уолъс
02/17/2021 14:35:29

Да набиваме буболечки (забравете месото!) е отколешна повеля на глобалистките техно-психари, който е чел (те не го крият) Agenda 2030 и The Great Reset и други подобни футуризми (всъщност сатанински намерения) е наясно с това... Който пък не е наясно (и се чувства шокиран от грядущето) да хвърли поглед на туй-онуй (и глобалното затопляне е замесено, естествено:): https://www.technocracy.news/first-3d-printed-ribeye-steak-debuts-seeks-approval/ .... https://www.technocracy.news/no-joke-bugs-are-on-the-way-to-your-dinner-plate/ .... https://www.technocracy.news/let-em-eat-bugs-illinois-to-become-home-of-worlds-largest-insect-farm/ .... https://www.technocracy.news/gmo-technocrat-scientists-are-redesigning-the-entire-food-chain/ .... https://www.technocracy.news/scientists-create-gmo-golden-meat-with-plant-genes/ ... https://www.technocracy.news/health-professionals-say-cut-eating-meat-to-fight-global-warming/

*       
* (Няма да бъде показвана)
* *