; Може да ампутират краката на ясновидката в Рила | 24Zdrave.bg

Може да ампутират краката на ясновидката в Рила

22 яну 2021, 02:15 1  4096 Новини

Стабилно е състоянието на 42-годишната Кремена Манова, която бе спасена в Рила, каза проф. д-р Мая Аргирова, началник на Клиниката по изгаряния в "Пирогов".

Кремена бе открита в безпомощно състояние, премръзнала, на 2300 м височина след над 20 часа, прекарани при минус 20 градуса.

"Измръзванията са на ходилата и двете подбедрици. Такова тежко измръзване много отдавна не сме имали. Очакват се и усложнения. Има отражения върху белия дроб и стомашно-чревния тракт. При всички случаи ще има оперативно лечение. До десетина дни очакваме общото й състояние да е напълно стабилизирано. Може би след около месец ще стане ясно дали ще има ампутация на краката", допълни проф. Аргирова.

Кремена има психични отклонения и е с диагноза. Тя е контактна, но неадекватна. Не осъзнава какво й се е случило. Твърдяла, че има мисия, която не е изпълнила и ще продължи, докато я изпълни.несбъдната ковид гадателка
01/23/2021 20:23:53

Горката, не е предвидила премеждието си. Явно е била на мисия и прекалено много се е отдала на изпълнението й. Но все пак, мисля че за нея може да се намери важна позиция в НОЩ, като старша ковид-гадателка. Математиците досега нищо не познаха, коефициента им на сбъдване на прогнозите бе доста под този на малко дете, гадаещо какво ще му подарят като порасне. Определено там я чака бляскав успех (100% верочтноста да се сбъдне)

*       
* (Няма да бъде показвана)
* *