; Мис България пребори COVID-19 | 24Zdrave.bg

Мис България пребори COVID-19

20 яну 2021, 08:43 2  7552 Новини

Мис България пребори коронавируса!


Най-красивата българка за 2018 г. Теодора Мудева се излекува от заразата с хапчета, витамини и имуностимуланти. Без да пие антибиотици и да влиза в болница, моделката оздравя и вече е в отлична форма.


Новината съобщи пред "България Днес" чаровната брюнетка, която през 2019-а бе отличена и за най-талантливата миска в света със своя уникален танц върху фолклорна музика с преработени мотиви.
"Първо се разболя приятелят ми. Аз, честно казано, не му вярвах и си мислех, че няма как да е истина. Казваше, че има температура, отпаднал е, не се чувства добре. Не обърнах сериозно внимание, защото често мъжете преувеличават за състоянието си. тогава нямах никакви симптоми и се чувствах добре", разказва пред вестника Мудева.


Няколко дни по-късно двамта решават да си направят антигенни тестове, с които да се уверят в състоянието си. Оказват се положителни.


"Точно в този момент, както нямах никаква симптоми, ми прилоша. Не очаквах да сме заразени и двамата, най-малкото аз. Но като съвестни и отговорни хора веднага се изолирахме вкъщи, за да не бъдем заразни към останалите хора", споделя още Мис България 2018.


В домашни условия протекло и лечението на Теодора и нейния приятел Румен Радев. "Обадих се по телефона на моята лична лекарка, която следи здравето ми от самото ми раждане и знае отлично какво и как да направи. Каза ми какви лекарства и витамини да се набавят, пиеха се редовно и след карантината всичко вече беше наред. Изкарах вируса леко, докато приятелят ми се чувстваше доста по-зле", казва Теодора Мудева.


По време на лечението за известно време и двамата загубили обоняние. Вкусът също изчезнал, но само за ден. Сред симптомите също били суха лигавица, болки в гърлото и лека температура на Румен.


"За щастие всичко е зад гърба ни. С нетърпение очаквам края на епидемичната обстановка, за да мога да се срещам с близки и да пътувам свободно", добавя Теди.


Миската завършва скоро първия си курс като студентка в Нов български университет. Там тя учи "Право" и всеки ден е по7-8 часа пред компютъра за онлайн обучение.ковид като грип - това е истината
01/20/2021 20:49:46

Така го изкара целия народ - без болници и влизане в ковид -машината и ковид статистиките. Като един грип

Пешо
01/21/2021 00:43:30

Ха да е жива и здрава и дано да са се радвали един на друг през карантината. Като повечето, напук на НОЩ са го изкарали. И така като повечето, като се спотайваха и криеха създадоха българския щам, който не води до пневмония. И койро се ррерира с чайче, вираминче, пет вида кисело мляко или пробиотик аспирин и сироп за кашлица. То така се създава естественото ваксиниране. Просто защото тези с пневмонията не могат да се спотайват и крият не могат да имат този щам.

*       
* (Няма да бъде показвана)
* *