; 29% от изкаралите COVID-19 в Англия пак влезли в болница | 24Zdrave.bg

29% от изкаралите COVID-19 в Англия пак влезли в болница

18 яну 2021, 08:57 4  2500 Новини

Около 29% от тежко преболедувалите Ковид-19 в Англия, са влезли в болница отново в рамките на 140 дни от изписването, съобщи БТА. 

Британската статистика, Юнивърсити колидж в Лондон и университетът в Лестър са изследвали последиците от коронавируса за 47 700 души на средна възраст 65 г. за периода януари-август 2020 г.

2,2% от тях са умрели месеци след изписването. Най-често повторна хоспитализация се налагала при старци и хора от малцинствата.

Прекаралите Ковид-19 се оказват отново в болница 3,5 пъти по-често от връстниците си с други болести и в сходно здравословно състояние. При близо една трета са диагностицирани дихателни болести, като половината не са страдали преди заразата с коронавируса от тях.

Най-продължителни са последиците за мъжете над 50 г. от по-бедни райони, които са с наднормено тегло и пушат.долу лъжите
01/18/2021 21:51:51

В страните с нестихваща заболеваемост, съвсем целенасочено и изкуствено, под диригентстворто на рептилите, се извършва селекция на все по-смъртоносни щамове. Това става по много лесен и перверзен начин - съчетание на строги мерки и маски със събиране накуп на болните в болниците (свръх огнища на вътреболнични инфекции). Включително контакти на иначе не-заразени с ковида, със заразени такива. Така се създават идеални условия за селекция на щамове, преодоляващи маските и другите мерки, при това кръстосващи се помежду си и мутиращи много по-бързо от обичайното. При такива условия не бих изключил и междувидово кръстосване на ковида с други вируси

социалистически абсурд - на запад
01/18/2021 22:51:30

С други думи, лозунга от соц-времената "Да не оставим нито един болен да умре без лекарска помощ" бе изпълнен на практика в много напредничави западни страни. Ние се оказахме по-хитри, прекарахме тихо и кротко заразата вкъщи, както по традиция си се прекарва всеки грип у нас. По този начин не захранихме ненаситната ковид индустрия, и много от преболедувалите българи не влезнаха в никакви статистики. Това е много хубаво, но може да се използва оттук нататък като аргумент за натиск за ваксиниране - ще ни считат за страна в която малко хора са го прекарали този вирус. Затова е особено важно да оказваме всякаква съпротива на ваксинирането

ковид-дезинформация
01/18/2021 22:56:02

На всичкото отгоре, тази статия настървено ни дезинформира, че ковида не само е много опасна чума, но и повтаря

уолъс
01/19/2021 08:45:19

В интерес на истината в статията не се твърди, че ковида завтаря, а по-скоро че те скапва отвсякъде и после падаш жертва на квото дойде (намека, разбира се, е да се ваксинираш, инак - лошо те чака)... Накрая се изплюва камъка - да си стар, дебел пушач не е най-здравословното състояние на нещата:)

*       
* (Няма да бъде показвана)
* *