; Гергов: Толкова се пазих, но вирусът ме застигна | 24Zdrave.bg

Гергов: Толкова се пазих, но вирусът ме застигна

17 яну 2021, 05:12 2  3636 Новини

Бизнесменът Георги Гергов, който все още е и градски лидер на социалистите, се лекува в момента в пловдивска болница от COVID. Както първи съобщи 24plovdiv.bg, той е постъпил в четвъртък, тъй като искал да е под лекарско наблюдение заради диабета си.

"Ще се оправя. Поне така казват лекарите. Толкова се пазих, и пак. Явно с вируса е така - или ваксина, или през него. В предишните месеци преболедува почти цялото ми семейство, но аз давах отрицателни тестове. Сега вирусът застигна и мен. В болница съм и разчитам на лекарите", каза пред "Марица" Гергов.

През септември м.г. съпругата му Вили бе в болница с  COVID, нейната сестра също се зарази. Тъщата на Гергов почина след усложнения от вируса.

Червеният бизнесмен признава, че тази седмица е тежка за него, тъй като е загубил майка си, изключен е от БСП и се е разболял.

" Да, трудно започва тази година. Но се надявам да свърши добре. Лошото е, че в БСП напоследък не се държим като християни. Има хора, готови са отсекат ръката, която дава, а не взима. Това никога не свършва добре", казва Гергов.ковид завинаги
01/17/2021 18:41:33

Спря да плащаш на комунистите, и те заразиха с модерната болест :)))

Пешо
01/18/2021 10:58:01

То и с ваксина 5% от вирусите ще те заразяват. Докато тези 5% не станат 100% поради измирането на останалите 95%. Той ви го каза Мангъров, ще го минем, ама то не па не, вируса бягал от червеното... Хайде дано да не сбъркат при лечението, и прекарай си леко настинката.

*       
* (Няма да бъде показвана)
* *