; Джуди Денч се ваксинира срещу COVID-19 | 24Zdrave.bg

Джуди Денч се ваксинира срещу COVID-19

15 яну 2021, 10:58 3  1924 Новини

Британската актриса Джуди Денч, удостоена с награди "Оскар" и "Златен глобус", се ваксинира срещу новия коронавирус, съобщи ТАСС.

Актрисата сподели, че се е имунизирала в интервю за Би Би Си.

"Ваксинирах се с първата доза от ваксината срещу коронавируса миналата седмица. Това е отлично начало. След единадесет седмици трябва да ми поставят втората доза", каза тя.

Денч изрази надежда, че поетапното имунизиране на населението ще позволи да бъдат отменени строгите ограничения и театрите да възобновят работа. "Хората от театралните среди - не само актьорите, а всички, преживяват ужасни времена. Останаха без работа", каза Денч.

Заради пандемията бил отложен проект с нейно участие. "Това ми позволи да се снимам във филм на Кенет Брана за детството му в Белфаст, на който той е сценарист и режисьор", каза тя, предаде БТА. 

Денч, която е на 85 години, е поредната известна личност във Великобритания, която се ваксинира срещу новия коронавирус. Кралица Елизабет Втора и съпругът й принц Филип бяха имунизирани, както и медийният магнат Рупърт Мърдок, актьорът Йън Маккелън, естествоизпитателят Дейвид Атънбъро.дреме ми на ковида
01/15/2021 17:37:43

Голям праз. Урод, като се ваксинира - дваж по-урод.

уолъс
01/15/2021 20:34:44

Джуди да е жива и здрава, а защо не пишете нищо за десетките ЖЕРТВИ на ваксините (главно възрастни от домове) в САЩ, Норвегия, Израел, Швеция и тн? Не е интересно за читателя? Хммм... Не е в интерес на поръчковия наратив? Това ще да е!

ковид звезда
01/16/2021 09:29:10

Уолъс, нито старците, нито ти или аз, сме важни за рептилите. "Звздите" им служат като верни кучета за жълти стотинки, но не осъзнават, че и те ще бъдат изхвърлени като им свършат работа. Не виждаш ли какви елементарни реклами се пускат - разни "извстни" непрекъснато ни пробутват ваксините (и то страшно бездарно - да се чудиш как и защо са станали известни?)

*       
* (Няма да бъде показвана)
* *