; Малко вероятно е заразяването с новия коронавирус след ваксиниране | 24Zdrave.bg

Малко вероятно е заразяването с новия коронавирус след ваксиниране

14 яну 2021, 06:54 3  1808 Новини

Вероятността от заразяване с новия коронавирус след ваксиниране е малка, руската ваксина работи добре, заяви руският заместник-министър на здравеопазването Павел Пугачов.

"Можем да оценяваме ефективността на ваксината от гледна точка на възможност за заболяване след първата и втората ваксинация, сега виждаме, че тези показатели са минимални и че ваксината работи добре", каза той. Думите му са цитирани от БТА.

В Русия са регистрирани две ваксини срещу коронавируса. Едната е разработена в Националния изследователски център по епидемиолигия и микробиология "Н.Ф.Гамалея", а другата - от Държавния научен център по вирусология и биотехнологии на Роспотребнадзор "Вектор".

Скоро може да се очаква регистрация и на трета ваксина, създадена от Федералния научен център за изследвания и разработки на имунобиологични препарати към Руската академия на науките.Да бе, много малко
01/14/2021 20:24:53

Много малко вероятно. Испания, старчески дом. Ваксинират 40. След 7 дни, когато вече би трябвало да има някакъв имунитет всички се заразяват. Това, което е интересно: 4ма не ги ваксинират и са здрави. Ха да ви е честита ваксина, дето може да се разболеш и може да разболееш след това. Да ходи министъра Ангелов да си прегръща баща си.

Малко му било п...
01/14/2021 20:43:24

Абе то един метър слонче е малко. Един метър врабче си е доста голямо. Та колко малко вероятно е да се зарази човек? В момента със стотина случая на ден в София вероятността да се зарази човек е едно на 20000, 0.00005. Между другото в провинцията е двойно повече.

жълтата звезда
01/14/2021 22:00:34

Нищо, приготвили са ни още по- мега- нов вирус, дето ваксините не го ловят, но те спешно ще ни направят ваксини и за него. Които ние също така "доброволно" ще си бодем. И после пак, и пак. Добре дошли в световния концлагер. Честити ви жълти звезди...

*       
* (Няма да бъде показвана)
* *