; 32-годишен от Руенско издъхна от COVID, трима медици от Бургас заразени | 24Zdrave.bg

32-годишен от Руенско издъхна от COVID, трима медици от Бургас заразени

24 сеп 2020, 04:23 1  24024 Новини

Още три медицински лица са с положителна проба за коронавирус, сочат данните на РЗИ Бургас за изтеклото денонощие. За съжаление има и починал пациент на 32 г., който е бил с придружаващи заболявания. Младият мъж е от руенското село Припек.

Новорегистрираните са общо 21 за областта, като по 5 са  в общините Бургас и Руен по 4 в Несебър и Айтос, 2 в Сунгурларе и 1 в Созопол.
От тях 4 са хоспитализирани, всички останали са на лечение в домашни условия. Няма пациенти в тежко състояние и в реанимация, казват от Здравната инспекция. 

Общо за област Бургас случаите с регистрирани положителни проби за COVID-19 към момента са 667. Излекувани са 409 лица.

Хоспитализираните са 32-ма, а пациентите на домашно лечение - 218.
Починалите от началото на пандемията са осем.Затвор за лъжците
09/26/2020 22:11:51

Аха, да! Няма и един починал от вируса без съпътстващи заболявания! Кретени!!! А защо не пишете колко умират всеки ден от други болести, а, мижитурчици? Не е интересно или актуално, а? Борете се с вируса, борете се, спасявайте ни, че без вас за къде сме! Осем починали от началото на ''пандемията''! Къде отидоха чувалите с труповете, бе говеда? Онуй охранено министърче на здравеопазването трябва да е в затвора за приказките му през април, както и коремният хирург, преквалифицирал се набързо в специалист по заразни болести, където дрънкаше глупости без умора няколко месеца. На кой плаж си пече задника сега с изкараните пари от масовата лъжа?

*       
* (Няма да бъде показвана)
* *