; 9 причини за отказ от прясното мляко | 24Zdrave.bg

9 причини за отказ от прясното мляко

15 яну 2020, 09:23 2  24492 Съвети

От счупени кости до умора - прясното мляко може да са основната причина за доста здравословни проблеми. Затова следващия път, когато ще пазарувате, може и да го подминете.

1. Постоянна умора
Прясното мляко съдържа опиатни молекули, което правят човека сънен. Но това не означава, че той има добър сън. Тъй като е трудно смилаемо, млякото изморява тялото, което хаби доста енергия за разграждането му и това нарушава цикъла на сън. За да спите по-добре, може да ядете богати на триптофан плодове и зеленчуци като броколи, сладки картофи, банани или ябълки.


За останалите причини четете тукD-r Dimitrov
01/15/2020 23:33:06

AMAN OT SAMOZVANI UCHENI,SPETSIALISTI,DOKTORI,PISARI I VSYAKAKVA PAPLACH ,KOYATO ZA NYAKOLKO GROSHA ZA PREPITAVANE MOJE DA KAJAT I PISHAT GLUPOSTI BEZKRAYNI!!!!!!!!!!!!!!!!PIYTE KRAVESHKA URINA BE BOKLUTSI,SHTOM KATO MLYAKOTO E VREDNO,KAKTO PRAVYAT INDIYTSITE !!!!!!!!!

POLKMNHJ
03/02/2020 19:58:51

Прочетете моите поздрави от показанията на всички вас.       Казвам се Катика Каменич ,, Искам да използвам тази страхотна златна възможност да дам осезаемо свидетелство за това как наскоро получих заем от 60 000 евро. Търсих заем преди и те по-късно ме заблудиха. Опитах отново и срещнах жена като мен, която желаеше и искаше да ми помогне да получа заем при 2% лихва. Казаха ми, че е кредитор и жена, на която имах доверие, затова реших да се свържа с нея и тя ми даде възможност да кандидатствам за заем от нейната компания, който лесно получих, но обяснението е, че получих добрият си кредит с добро здраве и с по-малко стрес. Ако се интересувате от заем, можете да се свържете с нея по имейл: (joseluisloans@gmail.com)

*       
* (Няма да бъде показвана)
* *