; 8 неща, които никоя жена не трябва да прави с гърдите си | 24Zdrave.bg

8 неща, които никоя жена не трябва да прави с гърдите си

28 дек 2019, 11:00 2  266824 Съвети

Не е достатъчно да се самопреглеждате ежемесечно, за да имате здрави гърди. Усещате ли честа болка в бюста? Това се наблюдава при 70% от жените. А какво ще кажете за дразнене или сърбеж?

Тази част от женското тяло е съкровище, което изисква правилни грижи.

Кои са 8-те неща, които не бива да правим, ако искаме гърдите ни да са здрави.

1. Премахване на косми

Нормално е да искате да изглеждате перфектно, но по възможност не се епилирайте около зърната, ако имате нежелано окосмение там.

Скубането с пинсета, махането с кола маска и или друг тип депилация в тази област може да причини дразнене, врастнали косми и възпаление.

Какво трябва да направите:

Не отстранявайте космите сами, а вместо това отидете на дерматолог, който има специални познания в тази област и може да ви помогне да ги премахнете безопасно.

За  останалите четете тукбулгар
01/04/2020 19:00:23

а бе, вие сериозно ли?

Linda
02/19/2020 13:22:31

КАК ВЗЕМЕ МОЯТ ЗАЕМ ОТ ТОВА ВЕЛИКА КОМПАНИЯ ВИЕ СТЕ, нуждаещи се от спешно ЗАЕМ, ако след това Дейвид Уилсън ЗАЕМ компания е най-доброто място, за да получите КРЕДИТ, защото, когато се нуждаех на заемно по някое време беше това това голямо множество, които да ми помагат защитени моите ЗАЕМ можете да се свържете ДНЕС ЗА ВАШИЯТ ЗАЕМ МОЖЕТЕ ДА ДОСТАВИТЕ ТЕМА ПО ВРЕМЕ (davidwilsonloancompany4@gmail.com)

*       
* (Няма да бъде показвана)
* *