; Стефан Данаилов вече е контактен, диша без апарат | 24Zdrave.bg

Стефан Данаилов вече е контактен, диша без апарат

8 ное 2019, 08:23 3  12772 Новини

Жизнените показатели на Стефан Данаилов леко са се подобрили и лекарите са го изключили от апаратното дишане, за да продължат лечението. Той е в съзнание и говори. Свижданията с актьора обаче са силно ограничени, за да се избегне риск от инфекции за отслабения му организъм. Племенницата му Росица Обрешкова се е видяла само за 5 минути с него и сподели, че според нея няма развитие нито в посока подобрение, нито в посока влошаване, предава "Монитор".

Рехабилитационните процедури и масажи не спират, за да не получи големият актьор рани от залежаване и да не се обездвижат ставите му. Актрисата Ирен Кривошиева пък нито потвърди, нито отрече да го е посетила. "Напишете добро и добро ще се случи", прибави своето пожелание тя към добрата енергия на почитателите му.

Както "24 часа" съобщи, голяма метастаза в лимфен възел в областта на белия дроб е причината за тежкото състояние на Стефан Данаилов, който се бори за живота си в реанимацията на Военномедицинска академия.

Дихателната недостатъчност, заради която се е наложило да му бъде направена трахеотомия и да бъде поставен на апаратно дишане, затруднява и сърдечната и бъбречната дейност на актьора. Метастазата е открита още при приемането на 76-годишния Стефан Данаилов във ВМА.ПОЧИТАТЕЛКА
11/08/2019 10:48:44

СТЕФАНЕ ЗНАЕМ КАКВО МОЖЕШ И КАКВО СИ НАПРАВИЛ! А СЕГА СЯДАЙ ГЛЕДАЙ КОМЕНТИРАЙ УЧИ ....БЕЗ ДА СЕ ПОДВЪРТАШ ПО СЦЕНАТА ...ДОРИ ТЕЗИ С КОИТО ИГРАЕШ НЕ СА ЧЕСТНИ С ТЕБЕ ! ТЕ ТРЯБВА ДА ТИ КАЖАТ ЛАМБО БАСТА!!!!! СЪЩОТО СЕ ОТНАСЯ ЗА СТОЯНА И ОЩ И ОЩЕ ....ЧОВЕК ТРЯБВА ДА ИМА МЯРКА И ДОСТОЙНСТВО....... СЛЕДВАЩ ПЪТ НЯМА ДА ИМА................ С ОБИЧ И ПРИЗНАТЕЛНОСТ И ОГРОМНО ЖЕЛАНИЕ ДА СЕ ВЪЗСТАНОВИШ....!!!!!

Novae1
11/08/2019 19:35:14

Масаж поне 20 минути във вдлъбнатината под палеца от вътрешната му страна. Масаж и под носа върху устната на 1/3 от върха на носа. З сърцето- пак масаж във вдлъбнатината под малкия пръст и в лакътната гънка най-отляво.

никола
11/08/2019 23:30:36

Жив и здрав да си ламбо.

*       
* (Няма да бъде показвана)
* *