Кубрат: Такава аркада не бях получавал през живота си (Видео)

24 мар 2019, 01:25 1  9088 Новини

"Искам от сърце да благодаря на всички хора, които подкрепиха мен и брат ми днес. На тези, които бяха заедно с нас в залата - уникални сте!" Това написа гордостта на България, боксьорът Кубрат Пулев, след драматичната си победа с нокаут в 7-ия рунд над румънеца Богдан Дину в Калифорния. И продължи:

"На тези, които останаха будни цяла нощ и ни пращаха положителна енергия от хиляди километри разстояние, стискайки палци пред телевизора. Вие сте моето богатство!

На всички вас - мои близки, приятели, познати и непознати хора - едно огромно БЛАГОДАРЯ!

Много от вас не познавам лично, но ви се прекланям за вярата, която ни пращате - на мен и на Тервел! Хора, обичам ви от цялото си сърце!

Това е бокс. Стават и такива неща. Такава аркада досега не бях получавал през целия си живот, но бях отлично подготвен и самата аркада за мен не беше голям проблем, защото знаех какво мога. Просто трябваше да проявя коравост. За моя радост кътменът в моя ъгъл си свърши прекрасно работата.

Всичко онова, което се опитва да ни събори, всъщност идва като изпитание на волята ни. Да ни кали и да ни направи още по-силни.

Благодаря на тези, които бяха с мен. Благодаря и на онези, които не искаха да победя. Те също много ми помагат, правят ме още по-силен."Rebeccajem
05/08/2019 21:04:57

http://kitai.magazintovar-ov.ru/sitemap.xml Ход всех грузов международной торговли регулируется различными договоренностями. Например, в ООН потреблять специальный протокол, сообразно которому большинство стран мира договорились классифицировать товар. В России эта разделение называется ТН ВЭД — Товарная номенклатура внешнеэкономической деятельности. Чтобы растаможить товар и ввести его в обращение для территории Таможенного союза (для 01.02.2015 в МОЛЧАТЬ входят Россия, Белоруссия, Казахстан и Армения), необходимо, давно всего, определить так называемый код ТН ВЭД. https://kitai80723073.wordpress.com/ https://kitai80723073.wordpress.com/%D0%BE-%D0%BD%D0%B0%D1%81/

*       
* (Няма да бъде показвана)
* *