"Д-р Куин лечителката": Чувствам се секси на 68 г.

23 мар 2019, 04:38 1  21984 Новини

Популярната англо-американска актриса Джейн Сиймор, позната от сериала "Д-р Куин лечителката", се чувства секси на 68 години и не се плаши от старостта, пише сайтът Контактмюзик, цитиран от БТА.

"Нямам нужда да си слагам ботокс. Искам да дам кураж и на другите дами на моята възраст да не се боят от бръчките", казва звездата.

Сега актрисата играе в сериала "Методът Комински" ролята на 70-годишна жена. Пред камерата тя се снима със сива перука и не скрива бръчките си. Джейн е майка на Катрин - на 37 г., Шон - на 33, и на 23-годишните близнаци Джон и Кристофър.

Сиймор цял живот спазвала принципа да бъде вярна на себе си. Заради това никога не е имала проблем да получава роли с напредването на възрастта. "Никога не съм била по-щастлива. Имам 70-годишен приятел, Дейвид Грийн, който е режисьор и продуцент, имам чудесно семейство. Животът се отнесе добре с мен", споделя тя.Биби
03/23/2019 20:37:19

Няма ботокс. Наистина! Защо ли? Защото има пластична оперативна интервенция. На нейните години нова е единствената алтернатива. Нейното отричане на ботоса е пълно двуличие от нейна страна. Така отклонява вниманието на месиите от себе си и става псивдо поддръжник на естествената визия. Това обаче е лъжа. Нейната визия се дълги не на безобидния ботокс и филъри , а на пластична хирургия. Тежката артилерия. Пародия,

*       
* (Няма да бъде показвана)
* *