; Рискът от заразяване сред ваксинираните е три пъти по-малък | 24Zdrave.bg

Рискът от заразяване сред ваксинираните е три пъти по-малък

4 авг 2021, 08:52 3  2624 Новини

Рискът от заразяване с коронавирус сред напълно ваксинираните е три пъти по-малък, отколкото при неваксинираните. Това сочат последните данни от проучване на компанията Ипсос и учени от Императорския колеж в Лондон.

Взети са проби от над 98 хиляди души за периода 24 юни - 12 юли. Освен, че вероятността от заболяване сред имунизираните е по-малко, изследването безспорно доказва, че вероятността да предадaт вируса на друг човек е значително по-малка.

А скоростите, с които светът се справя с пандемията се разминават все повече - на места, въпреки новите карантинни мерки - случаите се увеличават, докато на други се наблюдава спад на новозаразени, пише БНТ. В Китай - откъдето започна всичко, обаче има скок на заболели. Усилията на властите са насочени към ограничаване разпространението на заразата и ваксиниране на учениците.Верно ли бе? Аз пък не вярвям
08/04/2021 10:21:57

То ваксинираните на запад са дядовците и бабите пенсионери, които имат над 3 пъти по-малко контакти. И умират бързо защото не се движат много за да не се заразят. Но нали беше 98% ефективността на Пфайзер. И постигнаха да махнат Астра Зенека, която беше "само" 65% ефективна. Та учените на хранилката на политиците, използващи ковида за да постигнат повече власт и терор и тоз път са толкова за вярване, колкото и предишния. Проститутки с дипломи на този, който им дава степендиите и утвърждава договорите. Докато няма независим контрол даже и на бройката на хремавите, са си само фалшиви новини.

Масов и единен отпор!
08/04/2021 12:48:39

Тази нагло натрапена ковид пландемия, заедно с всичките й архитекти и атрибути, може да се пребори само по един начин – чрез масов и единен отпор по цял свят! Все още не е късно!!

коко
08/05/2021 05:46:46

Е как можеш да се заразиш от несъществуваща и напълно измислена болест?!?

*       
* (Няма да бъде показвана)
* *